HOW TO MAKE FRESH PESTO
ebook

HOW TO MAKE FRESH PESTO

Código de artículo:
E1000171116
Editorial:
GENE ASHBURNER
Fecha edición:
Materia
Libros para Todos
ISBN:
cdlxi00353428
Formato:
EPUB
Idioma:
Inglés
Tipo de libro:
Ebook
DRM
Si

Pesto originates from Genoa in northern Italy. It consisted of garlic, basil, pine nuts, olive oil and Parmesan cheese and was named pesto for the Genoese word pestâ which means to pound or crush.

This book contains some great recipes for Pesto.

Almond Pesto, Artichoke Pesto, Coriander Cheese Pesto, Coriander Pesto, Curry Leaf Pesto, Dill Pesto, Eggplant Pesto, Hazelnut Citrus Pesto, Lime Basil Pesto, Mint Pesto, Olive Pesto, Parsley Pesto, Pea Pesto, Red Onion Pesto, Red Pepper Pesto, Thyme Pesto, Zucchini Pesto to name but a few!

Artículos relacionados

Otros libros del autor