ebook
ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH
TAYLOR, STEVE
- Código de artículo:
- E2000005548
- Editorial:
- ACADEMIC PRESS
- ISBN:
- 9780080567839
- Páginas:
- 307
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
The appearance of Volume 38 marks a transition for Advances in Food and Nutrition Research as Steve L. Taylor assumes editorial responsibility for the series. Under John Kinsella's guiding hand, Advances in Food Research strengthened its reputation as the leading publication for comprehensive reviews on important topics in food science, evolving into Advances in Food and Nutrition Research, a title which better reflected his interest in the integral relationships between food science and nutrition. Building on this legacy of quality scholarship, Dr. Taylor brings a fresh perspective to the serial, seeking novel approaches to research in food and nutritional science.
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Otros libros del autor
-
-
-
-
ebook
-
ebook
Vas a comprar el ebook "ADVANCES IN FOOD AND NUTRITION RESEARCH" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información