ebook
CONTROLLING SALMONELLA IN POULTRY PRODUCTION AND PROCESSING
PH.D., SCOTT M. RUSSELL
- Código de artículo:
- E2000015769
- Editorial:
- CRC PRESS
- Fecha edición:
- 16-02-2012
- ISBN:
- 9781439821114
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
Salmonella is a major pathogen that can result in deadly foodborne illness. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) estimates that there are 1.4 million cases of Salmonella poisoning each year in the United States from a variety of causes, with undercooked poultry and eggs being the prime culprits. Therefore, intervention strategies ar
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Vas a comprar el ebook "CONTROLLING SALMONELLA IN POULTRY PRODUCTION AND PROCESSING" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información