ebook
METHODS IN FOOD ANALYSIS
RUI M. S. CRUZ
- Código de artículo:
- E2000227014
- Editorial:
- CRC PRESS
- Fecha edición:
- 19-04-2016
- ISBN:
- 9781482231960
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
This book reviews methods of analysis and detection in the area of food science and technology. Each chapter deals with determination/quantification analyses of quality parameters in food, covering topics such as lipids, color, texture, and rheological properties in different food products. The book focuses on the most common methods of analysis, p
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Vas a comprar el ebook "METHODS IN FOOD ANALYSIS" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información