NEW ASPECTS OF CHEAP FOOD
ebook

NEW ASPECTS OF CHEAP FOOD

Código de artículo:
E2000100671
Editorial:
ELSEVIER BUTTERWORTH HEINEMANN
Fecha edición:
ISBN:
9781483282596
Formato:
Vitalsource
Tipo de libro:
Ebook
DRM
Si

New Aspects of Cheap Food presents a Central European view of the nutritional aspects of cheap food. It covers foods such as vegetables, milk, sweetening, beverages, salt, and potassium. It also considers the food of soldiers and the economic aspects of cheap and scientific feeding.

Artículos relacionados

  • INUSITATA FLAMMOLA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    INUSITATA FLAMMOLA
    JOSÉ LUIS MATESANZ PÉREZ
    Código de artículo: 4428005498
    En stock

    $744.00

  • HIPNAGOGIAS
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    HIPNAGOGIAS
    GARCÍA JUNCAL, VICTOR
    Código de artículo: 4428005497
    En stock

    $537.00

  • DE VERSO AL CORAZÓN
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    DE VERSO AL CORAZÓN
    OLIVAR GONZÁLEZ, AITOR
    Código de artículo: 4428005486
    En stock

    $537.00

  • COSTA ASTURIANA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    COSTA ASTURIANA
    BOBES LOPEZ, JOSE LUIS;GRANDA RODRÍGUEZ, CARMEN
    Código de artículo: 4428005485
    En stock

    $537.00

  • CADENT
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    CADENT
    FERNÁNDEZ ROSAS, SARA
    Código de artículo: 4428005483
    En stock

    $537.00

  • CINCO SIETE CINCO
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    CINCO SIETE CINCO
    ALONSO TRECEÑO, MIGUEL ÁNGEL
    Código de artículo: 4428005484
    En stock

    $537.00