STRATEGIC QUESTIONS IN FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT
ebook

STRATEGIC QUESTIONS IN FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT

Código de artículo:
E2000136869
Editorial:
ROUTLEDGE
Fecha edición:
ISBN:
9781315415239
Formato:
Vitalsource
Tipo de libro:
Ebook
DRM
Si

This book provides students with a series of critical reviews of issues in food and beverage management addressing a variety of managerial dilemmas of a more complex nature such as how important is the meal experience and is food an art form? These are accompanied by discussion points, questions, and case studies to aid application, critical thinking and analysis. Written by leading hospitality academic, this short critical yet accessible text will be value for all future hospitality managers

Artículos relacionados

  • INUSITATA FLAMMOLA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    INUSITATA FLAMMOLA
    JOSÉ LUIS MATESANZ PÉREZ
    Código de artículo: 4428005498
    En stock

    $744.00

  • HIPNAGOGIAS
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    HIPNAGOGIAS
    GARCÍA JUNCAL, VICTOR
    Código de artículo: 4428005497
    En stock

    $537.00

  • DE VERSO AL CORAZÓN
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    DE VERSO AL CORAZÓN
    OLIVAR GONZÁLEZ, AITOR
    Código de artículo: 4428005486
    En stock

    $537.00

  • COSTA ASTURIANA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    COSTA ASTURIANA
    BOBES LOPEZ, JOSE LUIS;GRANDA RODRÍGUEZ, CARMEN
    Código de artículo: 4428005485
    En stock

    $537.00

  • CADENT
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    CADENT
    FERNÁNDEZ ROSAS, SARA
    Código de artículo: 4428005483
    En stock

    $537.00

  • CINCO SIETE CINCO
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    CINCO SIETE CINCO
    ALONSO TRECEÑO, MIGUEL ÁNGEL
    Código de artículo: 4428005484
    En stock

    $537.00