ebook
THE FOOD CHEMISTRY LABORATORY
CONNIE M. WEAVER; JAMES R. DANIEL
- Código de artículo:
- E2000207115
- Editorial:
- CRC PRESS
- Fecha edición:
- 26-02-2003
- ISBN:
- 9781420058307
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
A popular book in its first edition, The Food Chemistry Laboratory: A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition continues to provide students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. Presenting experiments that can be completed, in many
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Vas a comprar el ebook "THE FOOD CHEMISTRY LABORATORY" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información