ebook
THE LIPIDS OF HUMAN MILK
ROBERT GORDON JENSEN
- Código de artículo:
- E2000137890
- Editorial:
- CRC PRESS
- Fecha edición:
- 18-01-2018
- ISBN:
- 9781351090995
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
Methods for determining, isolating and identifying human milk lipids, together with problems associated with sampling and analysis, are described in some detail in the first 3 chapters of this book. Factors affecting total lipid content of human milk, lipid classification, fatty acids, the milk fat globule membrane, fat-soluble vitamins and nutritional aspects of human milk lipids are also extensively reviewed in Chapters 4-9.
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Vas a comprar el ebook "THE LIPIDS OF HUMAN MILK" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información