THE SIZZLING HISTORY OF MIAMI CUISINE
ebook

THE SIZZLING HISTORY OF MIAMI CUISINE

Código de artículo:
E2000263671
Editorial:
ARCADIA PUBLISHING
Fecha edición:
ISBN:
9781614239291
Formato:
Vitalsource
Tipo de libro:
Ebook
DRM
Si

The culinary history of Miami is a reflection of its culture--spicy, vibrant and diverse. And though delectable seafood has always been a staple in South Florida, influences from Latin and Caribbean nations brought zest to the city's world-renowned cuisine. Even the orange, the state's most popular fruit, migrated from another country. Join local food author Mandy Baca as she recounts the delicious history of Miami's delicacies from the Tequesta Indians to the present-day local food revolution.

Artículos relacionados

  • INUSITATA FLAMMOLA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    INUSITATA FLAMMOLA
    JOSÉ LUIS MATESANZ PÉREZ
    Código de artículo: 4428005498
    En stock

    $626.00

  • HIPNAGOGIAS
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    HIPNAGOGIAS
    GARCÍA JUNCAL, VICTOR
    Código de artículo: 4428005497
    En stock

    $451.00

  • EMOCIONES, DEMOCRACIA Y DESARROLLO HUMANO
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    EMOCIONES, DEMOCRACIA Y DESARROLLO HUMANO
    BATTAGLINO, VANESA LORENA
    Código de artículo: 4396028602
    En stock

    $168.00

  • DE VERSO AL CORAZÓN
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    DE VERSO AL CORAZÓN
    OLIVAR GONZÁLEZ, AITOR
    Código de artículo: 4428005486
    En stock

    $451.00

  • COSTA ASTURIANA
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    COSTA ASTURIANA
    BOBES LOPEZ, JOSE LUIS;GRANDA RODRÍGUEZ, CARMEN
    Código de artículo: 4428005485
    En stock

    $451.00

  • CADENT
    Impresión bajo demanda
    Titulo del libro
    CADENT
    FERNÁNDEZ ROSAS, SARA
    Código de artículo: 4428005483
    En stock

    $451.00