ebook
VOLATILE COMPOUNDS IN FOODS AND BEVERAGES
HENK MAARSE
- Código de artículo:
- E2000137826
- Editorial:
- ROUTLEDGE
- Fecha edición:
- 22-11-2017
- ISBN:
- 9781351405348
- Formato:
- Vitalsource
- Tipo de libro:
- Ebook
- DRM
- Si
Collects the information available in the literature on volatile compounds in foods and beverages. This information is given in 17 chapters, each dealing with a specific product or product group. Only compounds that are major constituents and/or contribute significantly to the flavor of the relevant
Artículos relacionados
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
-
Impresión bajo demanda
Vas a comprar el ebook "VOLATILE COMPOUNDS IN FOODS AND BEVERAGES" deseas revisar tus datos de facturación
X
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información